Over Ingrid Meuwissen
Ingrid Meuwissen (2010) Foto: Fotoflex

Ir. Ingrid M.P. Meuwissen (1973) studeerde Technische Bedrijfskunde aan de Technische Universiteit te Eindhoven (1991-1994). Daar ontwikkelde zij een brede basis van kennis en vaardigheden voor het aanpakken van vraagstukken van zeer verschillende aard. Ze specialiseerde zich in organisatiekunde en inkoopmanagement. Na eerst ruim tien jaar ervaring te hebben opgedaan bij een aantal werkgevers in de bouw, logistiek en advieswereld, startte ze in 2005 haar eigen adviesbureau.

Haar werkervaring kenmerkt zich door een grote diversiteit aan projecten, van het adviseren over strategie en beleid tot het sluiten van contracten en van het begeleiden van startende ondernemers tot het adviseren bij fusies en overnames. Ingrid is een uitstekende 'linking pin' tussen management, medewerkers, bedrijven en overheid. Ze heeft een sterk analytisch vermogen, is pragmatisch, creatief en resultaatgericht. Ingrid geeft concrete adviezen, tips en trucs die zijn toegesneden op de persoonlijke behoeften van de klant. Door haar betrokkenheid bij persoon en onderneming, stimuleert ze tot daadkracht.

Tijdens haar werkzaamheden heeft Ingrid een breed netwerk aan vakbekwame deskundigen opgebouwd, die haar zo nodig specialistische ondersteuning kunnen bieden.

Voor meer informatie over de door Ingrid uitgevoerde projecten verwijzen we graag naar deze website of het Curriculum Vitae. Meer te weten komen over Ingrid? Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

 
© 2005 – 2023 Meuwissen Advies