december 2015: Meuwissen Advies wordt freelance coach voor Qredits Microfinanciering Nederland

Meuwissen Advies is toegetreden tot de pool van vrijwillige coaches van Qredits Microfinanciering Nederland. Qredits helpt ondernemers met financiering tot Ä 250.000, coaching en hulpmiddelen.

Qredits is een onafhankelijke en private kredietverstrekker met betrouwbare partners, zoals onder andere ING, Triodosbank, Accenture en de Goudse Verzekeringen. Qredits is een stichting met een ANBI-status, dus zonder winstoogmerk.

Doel
Qredits helpt startende en bestaande ondernemers bij het succesvol (door)starten van hun bedrijf, door het aanbieden van ondernemerstools, persoonlijke coaching ťn het verstrekken van bedrijfskredieten tot Ä250.000. Ons doel is om dromen van ondernemers mogelijk te maken. Vertrouwend op de kracht van het ondernemerschap, de kracht van een goed idee. Daarbij kijken wij liever naar de toekomst dan naar het verleden.

Missie
Qredits biedt coaching, Microkrediet en MKB-krediet aan (startende) ondernemers in het midden- en kleinbedrijf, die geen toegang hebben tot verschillende (financiŽle) diensten via het reguliere circuit, zodat zij economische, financiŽle en sociale onafhankelijkheid kunnen verkrijgen. Hiermee wil Qredits ondernemerschap bevorderen. Qredits doet dat door een combinatie van begeleidingstools, coaching en kredietoplossingen voor (startende) ondernemers aan te bieden.

Qredits beoogt hiermee:

 • het starten van een eigen onderneming te stimuleren;
 • (startende) ondernemers een weloverwogen keuze te laten maken voor het ondernemerschap;
 • (startende) ondernemers meer start- en overlevingskansen te bieden;
 • (startende) ondernemers de mogelijkheid te geven om financieel/economisch onafhankelijk te worden;
 • een brug te vormen voor deze (startende) ondernemers om door te groeien naar de reguliere financiŽle sector.

Deze missie is vertaald in de 4 kernwaarden van onze organisatie.

 • Verbinden: Qredits gelooft dat samenwerken leidt tot succes. We bouwen aan een actief netwerk van bedrijven, maatschappelijke organisaties en vrijwilligers. We stimuleren dat onze klanten een eigen netwerk opbouwen. En verbinden de ondernemer met onze partners.
 • Persoonlijk: Bij Qredits staan de ondernemer en zijn of haar plan centraal. We zijn persoonlijk betrokken bij onze klanten. We komen bij de klant thuis en kijken samen naar de plannen en mogelijkheden. We denken mee, houden contact en zijn flexibel.
 • Sociaal: Qredits wil een bijdrage leveren aan de maatschappij. Ons doel is het toegankelijk maken van ondernemerschap. Daarbij zijn we een stichting zonder winstoogmerk. Qredits wil mensen helpen bij het realiseren van hun passie ťn indien nodig een tweede kans bieden.
 • Zakelijk: Qredits richt zich op ondernemers met realistische ondernemingsplannen of die dit nastreven. We zijn nuchter en zakelijk. De dienstverlening is gericht op het voortbestaan van de ondernemer. We hebben een levensvatbaar business-model dat leunt op het succes van onze klanten.

Aanpak
De aanpak van Qredits is anders dan van de meeste zakelijke kredietverstrekkers. Qredits biedt veel persoonlijke aandacht en flexibiliteit aan haar klanten. Niet alleen in woorden, het is in al onze producten en processen verwerkt. Voorbeelden hiervan zijn:

 • beoordeling van je ondernemingsplan door een bedrijfsadviseur bij je thuis;
 • we houden rekening met je persoonlijke situatie;
 • vast aanspreekpunt na verstrekking van de lening;
 • persoonlijke en betaalbare coachingsoplossingen;
 • handige e-learnings die je helpen om je bedrijf op te bouwen.

De coaches die voor Qredits werken, opereren op vrijwillige basis. Zij zijn er voor de ondernemer en worden hiervoor door Qredits niet betaald. Dit voorkomt belangenverstrengeling. De meeste coaches hebben zelf een succesvolle coachings- of adviespraktijk en willen door hun medewerking aan Qredits bijdragen aan het succes van ondernemend Nederland.

 
< Prev   Next >
© 2005 – 2022 Meuwissen Advies