1 augustus 2017: Port Security Center start ledenwerving

Ruim een jaar geleden maakten 650 Port Facility Security Officers in Nederland en Belgie via een nieuwsbrief voor het eerst kennis met Port Security Center. Een nieuw initiatief in de wereld van Port Security. Een onafhankelijk platform dat:

  • informatie over Port Security bundelt in een website,
  • P(F)SO's op de hoogte houdt van ontwikkelingen op het gebied van Port Security via een gratis nieuwsbrief
  • collectieve en maatwerk oefeningen voor P(F)SO's organiseert
  • P(F)SO's met raad en daad ondersteunt bij het verkrijgen en behouden van hun ISPS certificering
  • P(F)SO's op de hoogte houdt van voor Port Security relevante trainingen en evenementen van partners en externe partijen en
  • partijen betrokken bij Port Security Center verbindt in een actief netwerk

Sindsdien zijn 6 edities van de nieuwsbrief, 4 collectieve ISPS oefeningen en een heleboel nieuwe initiatieven en partners gerealiseerd. Dat resultaat heeft Port Security Center mede dankzij de deelnemers aan haar evenementen, sprekers, partners en andere sympathisanten kunnen bereiken! Daarvoor willen wij hen natuurlijk hartelijk bedanken.

Sinds 1 augustus kunt u nu ook lid worden van Port Security Center. Het lidmaatschap kost normaal 350,- excl. BTW per persoon per jaar. Wie voor 31 december 2017 lid wordt krijgt het lidmaatschap voor de rest van 2017 gratis!

Aanmelden als lid kan via www.portsecuritycenter.eu of door een email te sturen aan This e-mail address is being protected from spam bots, you need JavaScript enabled to view it .

U maakt dan meteen gebruik van de voordelen die het lidmaatschap u in het vervolg zal bieden, zoals deelname aan onze evenementen tegen een gereduceerd tarief, gebruik van onze adviesservice en meer.

Meer weten over wat Port Security Center voor u kan betekenen en wat het lidmaatschap voor u - en voor Port Security Center - inhoudt? U leest er alles over in de flyer.

Port Security Center hoopt u snel in haar netwerk te mogen begroeten!

 
< Prev   Next >
© 2005 – 2022 Meuwissen Advies